Urban Shapewear collection


Hyvän ryhdin ja keskivartalon napakan figuurin salaisuus! Vyötärön muokkaus tehokkaasti ja turvallisesti tapahtuu kuin huomaamamatta Urban Shapewear Collectionin tuotteiden avulla. Uusia muokkaavia tuotteitamme on Urban Shapewear- tuoteperheessä U Slim, U Figure sekä U Core.

Urban Shapewear Collectionin tuotteita on saatavilla koosta XS jopa kokoon 9XL saakka, joten valikoimaa on käyttäjile jokaisesta kokoluokasta. Mitä nämä treenikorsetit sekä korsettivyöt sitten oikein antavat käyttäjilleen? Ainakin ryhdikkyyttä ja vaatteiden alla figuuria luovaa napakkuutta sekä samalla tehokasta ja helppoa vartalon muokkausta kohti omia tavoitteita.

Urban Shapewear Collection treenikorsettien avulla voit treenata keskivartaloa muulloinkin kuin salilla ollessa ja saat ryhtiin tukea sekä vartaloon muotoa. Useat bikini Fitness -ammattilaiset käyttävät treenikorsetteja kisadieettinsä loppuvaiheessa saadakseen vieläkin tehokkaammin tuloksia aikaiseksi. Ammattilaisten käyttämä täsmäase toimii myös tavallisella treenaajalla varsin tehokkaasti. Selkäalueen kivut voivat helpottaa tuen myötä virheasentojen korjaantuessa ja suoristuessa, liikkuminen helpottuu ja ihon pintaverenkierto aktivoituu kevyen kompressiopuristuksen ansiosta. Aineenvaihdunta tehostuu kun keskivartalon lämpötila nousee korsetin alla ja aiheuttaa nestekierron vilkastumista.

Tuotteiden tehokas vaikutus vahvistuu yhdistettynä terveelliseen ruokavalioon sekä liikuntaan, toimii kuten mikä tahansa muotoileva urheilutuote tehokkaan treenin hyvänä apuvälineenä.

U Slim, U Figure ja U Core ovat verkkokauppamme valikoimissa. Tutustu tarkemmin mitä ovat nämä Shapewear -klassikot, jotka saavat treenin uudenlaista tehoa!

Because U are super!


Jätä kommentti


Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista