TOIMITUS JA MAKSUEHDOT


Urban Basics Storen toimitus- ja maksuehdot

Tervetuloa asiakkaaksemme Urban Basicsin verkkokauppaan! Tässä tärkeää tietoa tilaus- ja toimituisehdoista verkkokaupassamme.

MAKSUTAVAT

Korttimaksu ja verkkopankki. Maksutavan tarjoaa Checkout.
Lue maksuehdot tästä https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Voit maksaa verkkokaupassamme pankki- tai luottokortilla, sekä suomalaisten verkkopankkien verkkopankkimaksuilla.

TOIMITUSTAVAT

Posti

Tuotteet toimitetaan postitse. Suurin osa tuotteistamme toimitetaan Postin XXS-pakettina jonka hinta on 4,90.  Osa kevyemmistä tilauksista tulee kirjepostina.

TOIMITUSKULUT

Verkkokaupassa kassalla tilaukseen lisätään automaattisesti tuotteen postitus-, pakkaus- ja käsittelymaksu.

TOIMITUSAIKA

Varastotuotteet toimitetaan 3-5 arkipäivässä. Tilaustuotteet sekä jälkitoimitukseen jäävät tuotteet saapuvat noin 2-3 viikossa. Näiden osalta ilmoitamme tilaajalle tarkemman toimitusajan tilauksen varmistuttua. Tehdastilauksissa ja ennakkomyynneissä kaupan peruutus täytyy tehdä 2 päivän kuluessa ostosta, mahdollisimman pikaisesti ennen tuotteen siirtymistä tilaukseen tai tehdastoimitukseen. Toimitusprosessin ollessa käynnissä emme voi tehdä palautuksia tai kaupan peruutuksia, vaan kauppa täytyy perua tuotteen saamisen jälkeen normaalin palautusprosessin kautta.

Jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Voit tiedustella yksittäiskappaleita myös jo loppuneesta tuotteesta suoraan info@urbanbasics.fi, jolloin selvitämme haluamasi tuotteen ja koon saatavuuden.

TUOTTEEN PALAUTUSEHDOT

Tilauksissamme on etäkauppalain mukainen 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus. Palauttaaksesi tuotteen lähetä meille aina ensin sähköpostia 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen info@urbanbasics.fi ja kerro meille sähköpostissasi kuitistasi löytyvä tilausnumero sekä syy miksi haluat tuotteen vaihtaa tai palauttaa. Vaihtotilanteessa kerrothan myös mihin tuotteeseen haluat tuotteen vaihtaa, niin voimme tarkistaa tuotteen saatavuuden. Palautus on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön. Tuotelappujen on oltava paikoillaan ja tuotteen on oltava alkuperäisessä myyntikunnossa. Tuotteessa ei saa olla näkyviä käytön jälkiä, hajuveden tai pesuaineen tuoksua, deodorantin jälkiä eikä tahroja. Palautamme rahasi ilmoittamallesi tilille kahden viikon sisällä palautuksen hyväksymisestä. 

Kun palautus on hyväksytty, palautamme rahat ostostasi ilmoittamallesi tilille. Emme lunasta postiennakolla tai ilman sähköposti-ilmoitusta lähetettyjä palautuksia. Tuotteen vaihtaminen uuteen tuotteeseen tai toiseen kokoon on ilmaista. Saat meiltä sähköpostitse helposti-koodin palautusta varten. Tuotevaihdosta ei vähennetä postikuluja.

Jos kirjettä tai pakettia ei ole noudettu postista ja se palautuu myyjälle ja asiakas haluaa lähetyksen uudelleen lähetettäväksi, vastaa asiakas uuden lähetyksen postikuluista maksamalla toimituskulut uudelleen. Emme vastaa kolmannen osapuolen aiheuttamasta lähetyksen katoamisesta, jos se on toimitettu tilaajan antamien tietojen mukaisesti annettuun osoitteeseen ja postin kuljetus on toimittanut lähetyksen perille.

TOIMITUKSESSA RIKKOUTUNEET TAI KADONNEET LÄHETYKSET

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.

Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus tilauksen noutopaikkaan postissa. Ota myös yhteys info@urbanbascs.fi, niin sovimme kuinka tilanteessa edetään.

LISÄTIETOA

Urban Basics Street&Sportwear on yksityinen tuotemerkki, jonka parissa työskentelee pieni tiimi Suomessa sekä globaaleja yhteistyökumppaneita ympäri maailman. Toimintamme on yksityisyrittäjävetoista ja pyrimme työllistämään erityisesti pienyrittäjiä mukaan toimintaamme sekä Suomessa, että yhteistyömaissamme. Meillä ei ole säännöllisiä aukioloaikoja, joten vastaamme teidän asiakkaiden viesteihin aina kun pystymme, usein myös iltaisin ja viikonloppuisin.

YHTEYSTIEDOT:
Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:
info@urbanbasics.fi

VAIHDOT JA PALAUTUKSET:
Urban Basics Street&Sportwear / Vaihto ja palautus
Laivapojantie 3b
80170 Joensuu

YRITYKSEN TIEDOT:
Urban Basics Street&Sportwear
Y-tunnus: 2045014-8

Puh. 050 5215020

Kiitos, että olet täällä etsimässä energisiä sekä innostavia liikkumisen hetkiä itsellesi tuotteidemme parissa!

- Team Urban Basics