Sporttisuutta ja klassista tyyliä


Kesän 2020 uimapukumallistossa vilahtelee trooppinen luonto ja klassiset eläinkuosit. Kuvan leopardihenkinen Savannah Sport-bikinisetti vie meidät hetkessä suoraan villin luonnon sydämeen! Tänä vuonna ammennetaan aurinkoa niistä kokemuksista, joita olemme saaneet kokea aiemmin ja seikkailuista, jotka takuulla vielä odottavat edessäpäin!

Monen ajatuksissa siintää varmasti kuumat kesäpäivät ja uintireissut puhtaissa luonnonvesissä, sekä upeilla rannikoilla järvien ja merien hiekoilla. Tänä kesänä nautitaan liikkumisesta ja saapuvan kesän lämmöstä.

Savannah- sarjan bikinit ovat leopardikuosisia ja niiden yhdisteltävyys tekee niistä monipuoliset ja muuntautumiskykyiset kesän erilaisiin uinti- ja rantaretkiin. Hulmuavahelmainen Savannah Beach -tankinisetti on hyvä valinta rantaelämään ja sporttisempi shortsimallinen Savannah Sport- bikinisetti taipuu vaikkapa SUP-lautailuun tai muuhun liikkuvaan vesielämään. Saatavilla koot S-XL, ylä- ja alaosat myynnissä myös erikseen ja yhdisteltävissä muihin Savannah-sarjan tuotteisiin!


Jätä kommentti


Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista